Uitzending
DWDD - 6-12-2012

6-12-2012

DWDD

1583 x bekeken | 0 reacties
8
In de uitzending van donderdag 6 december: Prem Radhakishun, Antoine Bodar, Roderick Vonhögen, Joost Zwagerman, Pablo van de Poel (deWolff), Anton Goudsmit en Martijn van Agt. Muziek van Tim Knol en tafeldame is Willemijn Veenhoven.

Antoine Bodar, Roderick Vonhögen, Prem Radhakishun
Staatssecretaris Sander Dekker (mediazaken) maakte vandaag bekend dat de kleine 2.42 omroepen, zoals de RKK, IKON, Human en BOS worden opgeheven. Geen zendtijd meer voor kleine religieuze omroepen, het levert een besparing op van 14 miljoen euro. Aan tafel met voorstander van de bezuiniging Prem Radhakishun en RKK-boegbeelden Antoine Bodar en Roderick Vonhögen, die uiteraard tegen zijn.

Joost Zwagerman
Joost Zwagerman schuift aan om te praten over zijn nieuwe kunstboek 'Kennis is geluk' en we bespreken met hem een persoonlijk verhaal over depressie.

Pablo van der Poel , Anton Goudsmit en Martijn van Agt
Morgen start in Amsterdam Electric Guitar Heaven: een festival compleet in het teken van de elektrische gitaar. Op verschillende podia treden tien dagen lang verschillende gitaristen op. Een ode aan de elektrische gitaar. Aan tafel drie meesterlijke Nederlandse gitaristen: Pablo van der Poel (DeWolff), Anton Goudsmit en Martijn van Agt.

Tim Knol
Voor de film 'Koning van Katoren' schreef Tim Knol de titelsong 'May Take Long'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 6 december door de VARA. Te gast waren Joost Zwagerman, Tim Knol, Prem Radhakishun, Antoine Bodar en Roderick Vonhögen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie