Uitzending
DWDD - 4-12-2012

4-12-2012

DWDD

1619 x bekeken | 0 reacties
6
In de 40-minuten uitzending van dinsdag 4 december: Yeb-Jan Joustra, Anton Binnenmars, Mart Smeets, De Staat en Claudia de Breij.

Anton Binnenmars en Yeb-Jan Joustra
De wedstrijden in het amateurvoetbal zijn voor komend weekend afgelast in verband met het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen. Bij aanvang van de wedstrijden in het betaald voetbal wordt een minuut stilte in acht genomen. Dat maakte de KNVB bekend.
Zondag werd de grensrechter in Almere gemolesteerd. De enthousiaste voetbalvader vlagde geregeld voor de club. Opnieuw een exces op het veld, ondanks strengere straffen.
Aan tafel: directeur amateurvoetbal KNVB Anton Binnenmars en scheidsrechter Yeb-Jan Joustra.

Mart Smeets
Wie kent hem niet, Mart Smeets. In mei 2012 ging hij met pensioen bij Studio Sport, waar hij al sinds 1974 werkt. Desondanks was hij voor de veertigste keer in Frankrijk bij de Tour de France om verslag te doen voor de NOS, presenteerde hij het programma De Avondetappe en presenteerde hij zijn late night show vanuit Londen tijdens de Olympische Spelen van 2012.
Sinds kort is zijn nieuwe boek Dagboek van een sportgek uit. Uitgeefster Marie-Anne van Wijnen daagde hem uit om tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen een dagboek bij te houden. Smeets nam de uitdaging aan, mits hij kon schrijven wat hij werkelijk vond. Het dagboek loopt van 28 mei 2012 tot 14 augustus 2012. Het is de eerste keer in zijn gehele carriëre dat hij een dagboek heeft bijgehouden. Vandaag zit hij bij ons aan tafel om hierover te vertellen.

De Staat
Vandaag de derde editie van muziekrubriek Changes, waarin ditmaal De Staat een bestaand nummer tot een héle andere versie bewerkt.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 4 december door de VARA. Te gast waren Claudia de Breij en Mart Smeets. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie