Uitzending
DWDD - 30-1-2017

30-1-2017

DWDD

1153 x bekeken | 0 reacties
6
Bram Vermeulen, Ruben Terlou, Jelle Brandt Corstius, Eelco Bosch van Rosenthal en Thomas Erdbrink
VPRO-hoofdredacteur Karen de Bok overleed donderdag 19 januari op 55-jarige leeftijd. Haar man Emile Fallaux liet de omroep weten dat De Bok 'een uitweg heeft gekozen uit een depressie die haar zwaar raakte'. De Bok werkte al 24 jaar voor de VPRO, als programmamaker en sinds 2008 als hoofdredacteur televisie. In die functie ontwikkelde ze een aantal bekende reisprogramma's, zoals Van Dis in Afrika, Van Moskou tot Magadan en recent het bejubelde Langs de Oevers van de Yangtze. Onder haar leiding werd de omroep vier keer onderscheiden met de Zilveren Nipkowschijf voor het beste tv-programma. We gedenken Karen de Bok met Bram Vermeulen, Ruben Terlou, Jelle Brandt Corstius, Eelco Bosch van Rosenthal en Thomas Erdbrink.

Hans Sibbel
Wegens plezier geprolongeerd: Sibbel 101. Uitgaande van de binnenlands nieuws pagina van Teletekst, nummer 101, neemt cabaretier Hans Sibbel het nieuws door. Maar dan louter positief, uiteraard nogal persoonlijk gekleurd.

Muziek: Drive Like Maria
Na vijf jaar heeft het Belgisch-Nederlandse rocktrio Drive Like Maria een nieuw album uit! De EP ‘Creator’ die in maart verscheen en de EP ‘Preserver’ die in september verscheen zijn gebundeld tot hun derde album ‘Creator Presever Destroyer’. Vanavond zijn de rockers bij ons in de studio te horen!

Halina Reijn
Halina is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Bram Vermeulen (artiest), Eelco Bosch van Rosenthal, Halina Reijn, Hans Sibbel, Jelle Brandt Corstius, Ruben Terlou en Thomas Erdbrink te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 30 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie