Uitzending
DWDD - 2-2-2017

2-2-2017

DWDD

926 x bekeken | 0 reacties
7
Cornald Maas
Tegen zijn zin moest hij stoppen met het succesvolle cultuurprogramma Opium. Maar Cornald Maas is terug met het muziek en theaterprogramma ‘Volle Zalen’. Zijn missie: zo dicht mogelijk op de huid zitten van theatermakers, acteurs en muzikanten om het theater als kunstvorm een podium te bieden.

Frank Lammers en Mark van Bommel
De musical ‘Geheimen van de Herdgang’ is een voorstelling vol anekdotes, hoogtepunten uit de clubgeschiedenis en gebeurtenissen op en rond het PSV-trainingscomplex De Herdgang. Een ode aan twee club-iconen: uitbater van het trainingscomplex Harrie van Kemenade en oud-voorzitter Harry van Raaij. Aan tafel: Frank Lammers, die het theaterstuk regisseert en Mark van Bommel, voormalig aanvoerder van PSV.

Muziek: Navarone
Navarone is een Nederlandse rockband uit Nijmegen. Hun eerste en tweede album is gemixt door de Grammy-winnende producer Vance Powell. Het derde album ‘Oscillation’ verscheen op 20 januari 2017 waarmee ze vanaf maart door het land touren. Vanavond speelt Navarone bij ons in de studio hun single ‘Lonely Nights’.

Tom Egbers
Tom is vanavond de sidekick van matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Cornald Maas, Frank Lammers, Mark van Bommel en Tom Egbers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 2 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie