Uitzending
DWDD - 23-1-2017

23-1-2017

DWDD

1407 x bekeken | 0 reacties
5
Marcel Gelauff en Jeroen Smit
Hoeveel mensen waren er nu bij de inauguratie van Trump? Volgens hemzelf was het de best bezochte inauguratie ooit. Hoewel beelden aantonen dat dit niet het geval is, verdedigde een medewerker van Trump dit met de term ‘alternatieve feiten’. Wat zijn de effecten van deze alternatieve feiten op de journalistiek? Aan tafel de hoofdredacteur van het NOS-journaal Marcel Gelauff en Jeroen Smit, voormalig hoogleraar Journalistiek.

Hans Dorrestijn
Zaterdag is actrice en zangeres Adèle Bloemendaal op 84-jarige leeftijd overleden. De comédienne, met haar kenmerkende lach, was al een tijd ziek. Adèle stond meer dan 50 jaar op het toneel. Ook was zij op televisie te zien in programma’s als ‘'t Schaep met de vijf Pooten’, ‘Sam Sam’ en ‘Citroentje met Suiker’. Aan tafel Hans Dorrestijn die regelmatig met haar samenwerkte en een groot aantal liedjes voor haar schreef.

Klaas Dijkhoff
In de vierde editie van onze mini-collegereeks ‘Van Kooten en de Bie. En wel hierom…’ vertelt staatssecretaris Klaas Dijkhoff aan de hand van een aantal fragmenten waarom het legendarische tv-duo niet mag worden vergeten.

Muziek: Ali B en Nielson
Op 25 november kwam Ali B, tien jaar na zijn laatste album, met een geheel nieuw album genaamd ‘Een Klein Beetje Geluk’. Voor dit album ging hij de samenwerking aan met veel verschillende artiesten waaronder Nielson. Samen maakten ze het nummer ‘Glimp van de Duivel’. Vanavond bij ons in de studio: Ali B en Nielson!

Halina Reijn
Halina is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Ali B., Halina Reijn, Hans Dorrestijn, Jeroen Smit en Klaas Dijkhoff te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 23 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten