Uitzending
DWDD - 26-1-2017

26-1-2017

DWDD

1056 x bekeken | 0 reacties
6
Bas Haan en Tom-Jan Meeus
De Teevendeal blijkt een onuitputtelijke bron van ellende voor de VVD. Eerder traden staatssecretaris Fred Teeven, minister Ivo Opstelten en Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg al af wegens de deal met drugscrimineel Cees H. Ard van der Steur, nu minister, toen Kamerlid, lijkt het volgende slachtoffer te worden. In het boek ‘De rekening voor Rutte’ toont journalist Bas Haan aan dat hij bewust informatie heeft achtergehouden voor de Tweede Kamer. Opnieuw het einde van een VVD-carrière? En neemt Van der Steur Rutte mee in zijn val? Aan tafel Bas Haan en parlementair journalist NRC Tom-Jan Meeus.

Amigos de Musica
Er is weer volop muzieknieuws dat erom schreeuwt om besproken te worden in onze rubriek Amigos de Musica. Aan tafel de muziekvrienden Jan Donkers, Dolf Jansen, Angelique Houtveen en Marcel Peereboom-Voller. Michael Prins zorgt voor de muzikale omlijsting.

Muziek: BRUUT!
BRUUT! maakt naar eigen zeggen geen jazz, maar 'superjazz'. Vanavond speelt de Amsterdamse band hun aanstekelijke mix van jazz, rock en afrobeat!

Jan Mulder
Jan Mulder is de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Bas Haan en Jan Mulder te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 26 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie