Uitzending
DWDD - 24-1-2017

24-1-2017

DWDD

898 x bekeken | 0 reacties
6
Barry Atsma en Martin Koolhoven
Vandaag zijn de Oscarnominaties van 2017 bekend gemaakt! De filmmusical ‘La La Land’ met Ryan Gosling en Emma Stone kreeg een recordaantal van veertien nominaties. Vanavond praten we met acteurs Barry Atsma en Martin Koolhoven over de genomineerden.

Erik Dijkstra en Frank Evenblij
Na hun gelijknamige sportprogramma op tv en hun programma op Radio 1, staan Frank Evenblij en Erik Dijkstra nu op de planken met ‘Bureau Sport’ . Een voorstelling met de mooiste verhalen uit de sport maar ook met bekende rubrieken als ‘meedoen met’ en ‘de verhoorwagen’. Vanavond vertellen Frank en Erik meer over Bureau Sport in het theater.

Floortje Dessing
Gisteren is Floortje Dessing door Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar. “Floortje heeft het fenomeen reisprogramma hoogstpersoonlijk tot eigen genre ontwikkeld”, aldus het vakblad. Vorig jaar won ze nog de Gouden Televizier-Ring voor haar reisprogramma ‘Floortje naar het einde van de wereld’. Kortom, 2016 is haar jaar. Floortje volgt Humberto Tan op als Omroepman van het Jaar. Vanavond zit Floortje Dessing aan tafel.

Muziek: Charl Delemarre
In 2014 won Charl de Grote Prijs van Nederland en een jaar later scoorde hij een hit met ‘Zonder jou’. In maart verschijnt zijn tweede EP ‘Lichtelijk verlicht’ en onlangs kwam de gelijknamige single uit. Vanavond laat wereldreiziger én singer-songwriter Charl Delemarre zijn nieuwe single aan ons horen!

Daphne Bunskoek
Vanavond is Daphne Bunskoek de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Barry Atsma, Daphne Bunskoek, Erik Dijkstra, Floortje Dessing, Frank Evenblij en Martin Koolhoven te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 24 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie