Uitzending
DWDD - 24-2-2014

24-2-2014

DWDD

1844 x bekeken | 0 reacties
8
Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met o.a.: Erik Dijkstra, Dirk Jan Roeleven, Tom Egbers, andy van der Meijde en Melisa Schaufeli.

Andy & Melisa
Vanaf vrijdag 28 februari zijn voormalig voetballer Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa wekelijks bij SBS 6 te zien is de realitysoap Andy & Melisa. In de serie zien we de dagelijkse beslommeringen van het gezin en de voorbereiding op hun huwelijk.

Andy was voetballer bij onder andere Ajax en Everton. Ook stond hij bekend als feestbeest en rokkenjager. Melisa was te zien in de realityprogramma’s ‘Paradise Hotel’ en ‘De Gouden Kooi’.

Vanavond zijn Andy en Melisa bij ons te gast.

Muziek: B-Movie Orchestra
Neem de filmbeelden van net niet gelukte B-films en haal daar de vaak fantastische en originele muziek uit, laat het spelen door een uiterst getalenteerde, energieke en rauw orkest en wat je krijgt is B-Movie Orchestra.

De allerbeste B-film soundtracks worden in een fris jasje gestoken en wordt een nieuw, muzikaal avontuur begonnen. B-Movie is meer dan alleen muziek, het is een ervaring.

Onlangs stond dit twintig-koppige orkest nog op het IFFR in Rotterdam, wat een groot succes bleek. Razend positieve recensies volgden van onder meer de Volkskrant, dat hun 'kleurrijke en spannende repertoire' roemde.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Tom Egbers, Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 24 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie