Uitzending
DWDD - 27-9-2011

27-9-2011

DWDD

3005 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de 40 minuten uitzending van 27 september 2011 zijn: Sander van de Pavert (LuckyTV), Liesbeth List, Michiel van Erp, Maarten Heijmans, Kiki Musampa, Martijn Reuser en Frits Barend. Tafeldame is Claudia de Breij.

Sander van de Pavert
Sander van de Pavert maakt 'LuckyTV', de stekelige dagelijkse afsluiter van DWDD. Vorige week maakte hij een drietal filmpjes naar aanleiding van de Algemene Beschouwingen. Job Cohen leek voor paal gezet te worden in de Kamer, Wilders praatte als een hangjongere tegen Rutte. De beeldmanipulaties werden een zeer groot succes, zijn site ging plat en ook vandaag staat Twitter nog bol van zijn video‚??s. Voor het eerst bij ons aan tafel: Sander van de Pavert.

Michiel van Erp, Liesbeth List en Maarten Heijmans
Voor de AVRO zal regisseur Michiel van Erp een vierdelige dramaserie maken over de jonge Ramses Shaffy in het roerige Amsterdam van de jaren ‚??60 en ‚??70. De serie zal vanaf eind jaren ‚??50 grofweg 20 tot 25 jaar van het leven van Shaffy bestrijken. Het zijn de jaren dat Ramses zich meer toelegt op zingen en een steeds groter publiek weet te bereiken. Hij leeft dan samen met acteur Joop Admiraal, ontmoet Liesbeth List en raakt zwaar aan de drank. Aan tafel vanavond Michiel van Erp, Liesbeth List en Maarten Heijmans, de acteur die de jonge Ramses zal gaan spelen.

Kiki Musampa, Martijn Reuser en Frits Barend
Vanavond staan Ajax en Real Madrid tegenover elkaar in het Santiago Bernabéu stadion in Madrid. Het Champions League duel werd op 22 november 1995 precies zo gespeeld en toen glansrijk met twee tegen nul gewonnen door de Amsterdammers. De club kreeg toendertijd een staande ovatie van de Madrileense voetbalsupporters. Vorig jaar werd Ajax van de mat gespeeld door Real Madrid, maar hoe gaat het vanavond? We kijken terug op de legendarische wedstrijd uit 1995 en blikken vooruit op vanavond met oud-Ajacieden Kiki Musampa en Martijn Reuser én ook met journalist Frits Barend.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabareti√®re, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‚??De Wereld Draait Door‚??. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 27 september door de VARA. Te gast waren Claudia de Breij, Frits Barend, Kiki Musampa, Liesbeth List, Maarten Heijmans, Martijn Reuser en Michiel van Erp. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie