Uitzending
DWDD - 6-10-2011

6-10-2011

DWDD

2371 x bekeken | 0 reacties
9
De uitzending van 6 oktober 2011 stond geheel in het teken van het overlijden van Apple-topman Steve Jobs. Te gast waren: Alexander Klöpping, Marike Jager en Thomas van Luyn. Muziek was er van Waylon en tafeldame was Sylvana Simons.

Alexander Klöpping, Koen van Tongeren en Midas Kwant
Gisteren overleed de oprichter en redder van computerconcern Apple. In 1976 startte hij samen met twee vrienden het bedrijf vanuit een garagebox. Inmiddels is Apple niet meer weg te denken uit het leven van alledag. Een groot deel van de wereldbevolking is zo'n beetje vastgeplakt aan zijn iPhone, iPad of iPod en er kan wel worden gesteld dat het bedrijf van Steve Jobs de wereld op meerdere manieren heeft beïnvloed en daarmee ook - op zijn manier - heeft veranderd. Aan tafel o.a. Alexander Klöpping, Koen van Tongeren en Midas Kwant.

Waylon
Waylon is de artiestennaam van soulzanger Willem Bijkerk. In 2008 werd hij bekend door het programma 'Holland's Got Talent'. Sindsdien is hij de nieuwste soulsensatie van Nederland én de eerste Nederlandse artiest die gecontracteerd is door het Amerikaanse Motown platenlabel. Zijn eerste single 'Wicked Way' werd een enorme hit.

Sylvana Simons
Sylvana Simons was in de jaren 90 TMF veejay. Daarna stapte ze over naar SBS6 waar ze een aantal controversiële programma's presenteerde, als: 'Sex on the beach' en 'De Bus'. Daarna werkte ze lange tijd als 'TV Makelaar' voor RTL en presenteerde ze ook 'Dancing with the Stars'. In 2009 maakte ze de overstap van RTL naar NPS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 6 oktober door de VARA. Te gast waren Thomas van Luyn, Sylvana Simons, Marike Jager, Waylon en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie