Uitzending
DWDD - 3-10-2011

3-10-2011

DWDD

3363 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van 3 oktober 2011 zijn: Mirjam van den Broeke, Esmaa Alariachi, Abdelkader Benali, Tofik Dibi, Jan Eilander en 18 Cruyffies. Muziek is er van Candy Dulfer, tafelheer is Jan Mulder.

Mirjam van den Broeke
Magazine Quote werd 25 jaar lang geleid door mannen, voor het eerst komt er nu een vrouw aan het hoofd: Mirjam van den Broeke. Zij zal per 1 november het stokje overnemen van Sjoerd van Stokkum. Zal het ‘bijtertje onder de zakenbladen’ gaan veranderen?

Esmaa Alariachi, Abdelkader Benali en Tofik Dibi
Vrijdagavond won acteur Nasrdin Dchar een gouden kalf voor voor zijn rol in de film Rabat. Zijn speech tijdens de uitreiking van de filmprijzen op het Nederlands Filmfestival in Utrecht leek recht uit het hart te komen en omvatte meer dan alleen een dankwoord aan de betrokkenen. Hij maakte een politiek statement waar nog lang over werd nagepraat in de weekendkranten en op Facebook en Twitter. We beschouwen na met Esmaa Alariachi, Abdelkader Benali en Tofik Dibi.

Jan Eilander en Jan Mulder
Het is de droom van bijna elke kleine jongen, de beste voetballer van de wereld worden. Bij Johan Cruijff kwam deze droom uit. Jan Eilander schreef hierover het deels fictieve boek 'Cruijffie'. In het boek komt de wijk Betondorp tot leven waarin de kleine Cruijff samen met zijn vriendjes opgroeit. We zien dat talent alleen niet genoeg is om de beste te worden. Vanavond in de uitzending geeft Jan Eilander samen met Jan Mulder 18 Cruyffies voetballes aan de hand van het boek.

Candy Dulfer
Candy Dulfer is saxofonist. Ze is geregeld tafeldame in DWDD, maar vanavond is zij te gast wegens het verschijnen van haar nieuwe album 'Crazy'. Al sinds jonge leeftijd treedt Candy Dulfer op, eerst samen met haar vader Hans Dulfer. Op haar elfde maakt ze een plaat met hem.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 3 oktober door de VARA. Te gast waren Candy Dulfer, Jan Mulder, Abdelkader Benali, Esmaa Alariachi, Tofik Dibi en Jan Eilander. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie