Uitzending
DWDD - 25-2-2014

25-2-2014

DWDD

1729 x bekeken | 0 reacties
7
Gisteren heeft de Oegandese president Museveni een zeer controversiŽle antihomowet ondertekend, waardoor openlijke homoseksuelen tot levenslang in de gevangenis kunnen worden gegooid. Hiernaast zet de wet ook aan tot mogelijke lynchpartijen en ander geweld tegen homo's en lesbiennes in Oeganda. Aan tafel komen oud Afrika correspondenten Marcia Luyten en Arne Doornebal praten over deze draconische wet.

Het is alweer bijna maart en dat betekent dat er een boek van de maand februari gekozen moet worden! Aan tafel schuiven zoals vanouds Gerda Aukes, Monique Burger, Ronnie Terpstra en Wim Krings aan om ons te vertellen wat we absoluut moeten lezen deze maand.

Dť verrassing der verrassingen op de Olympische Spelen kwam toch wel van Jorrit Bergsma die, in plaats van de gedoodverfde favoriet Sven Kramer, het goud won op de tien kilometer in Sochi. Ook zorgde hij voor opschudding door zich plots af te melden voor de ploegenachtervolging. Hij komt zijn verhaal doen, samen met zijn coach Jillert Anema.

De muziek wordt verzorgd door The Ex en tafelheer is Giel Beelen.

In deze uitzending van DWDD waren Giel Beelen, Jillert Anema en Sven Kramer te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 25 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie