Uitzending
DWDD - 26-2-2014

26-2-2014

DWDD

1558 x bekeken | 0 reacties
7
Vandaag is Spaanse flamencomuzikant Paco de Lucía overleden, op 66-jarige leeftijd. De Lucía boekte internationale successen en werd gezien als 'de grootste flamencogitarist', die het genre permanent heeft veranderd. Aan tafel komt Nederlandse flamencogitarist Eric Vaarzon Morel praten over deze legendarische muzikant en zijn invloed op het genre flamenco.

De Amsterdamse comedian Tim Fransen is pas 25 jaar oud, maar wordt nu al dé comedybelofte van Nederland genoemd. Sinds 2011 speelt hij al bij Toomler, vorig jaar schreef hij mee aan de oudejaarsconference van Theo Maassen en onlangs won hij het Leids Cabaret Festival. Hoog tijd dus om meer te weten te komen over deze grappenmaker!

Al 35 jaar is Hugo Borst gefascineerd door Louis van Gaal. Van zijn autoritaire houding, tot aanvaringen met de pers en zijn omgang met de spelers, het intrigeert Borst allemaal. Uit deze fascinatie heeft hij het boek 'O, Louis' geschreven, waarin hij een oprechte poging doet de huidige bondscoach te begrijpen.

Ook vanavond maakt Niels Geusebroek muziek en tafeldame is Gerdi Verbeet!

In deze uitzending van DWDD waren Eric Vaarzon Morel, Gerdi Verbeet, Hugo Borst en Nico Dijkshoorn te gast. Door Niels Geusebroek werd er opgetreden in deze uitzending van DWDD. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 26 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie