Uitzending
DWDD - 28-2-2014

28-2-2014

DWDD

1675 x bekeken | 0 reacties
7
In deze media-uitzending van 28 februari: Reinout Scholten van Aschat, Victoria Koblenko en Erben Wennemars. Muziek van huisband Tangarine, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Het is vrijdag en februari is bijna voorbij, dus vanavond nemen we de afgelopen tv-maand door en laten we de beste TV Draait Door fragmenten van de maand zien.

Steevast de eerste vraag aan onze gasten: wat is volgens hen het meest opvallende media-moment van deze maand?

Victoria Koblenko
De Oekraïense Victoria Koblenko verscheen afgelopen maand veelvuldig in de media. Een pittig gesprek met Sven Kockelmann in Één op één, dan weer de ontwikkelingen duiden in haar geboorteland bij RTL Late Night en kittig op de bank met Theo Maassen in 24 uur met... Koblenko lijkt zonder enige moeite tussen de verschillende rollen te kunnen switchen. Maar het blijft haar bevreemden dat ze als mooie vrouw constant moet bewijzen dat ze wel degelijk hersens heeft.

Erben Wennemars & Sotsji
Erben Wennemars was in Sotsji. Voor de NOS analyseerde hij het langebaanschaatsen en was elke avond met Henry Schut co-host van Studio Sportwinter. Het waren de meest succesvolle Winterspelen ooit voor Nederland, het was voor Wennemars bepaald geen straf om dagelijks met de winnaars na te praten en met z’n neus pal op alle overwinningen te zitten. Zijn toch al grote enthousiasme steeg tot nog grotere hoogten, Wennemars huilde tranen van geluk na de clean sweep op de 500 meter voor mannen. Is hij weer een beetje bekomen van alle olympische emoties?

Reinout Scholten van Aschat
Afgelopen maandag werd het eerste deel van de tv-serie ‘Johan: Logisch is Anders’ uitgezonden, die werd bekeken door meer dan één miljoen mensen. De vierdelige VPRO-serie handelt over Johan Cruijffs hoogtijdagen als voetballer en trainer. Cruijff is nationaal erfgoed, dus de lat lag hoog voor makers en acteurs, zeker voor Reinout Scholten van Aschat die de jonge Cruijff speelt.

Tangarine
Zoals in elke media uitzending van dit seizoen zorgt onze huisband Tangarine voor de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een thematisch zeer relevant lied.

In deze uitzending van DWDD waren Victoria Koblenko, Erben Wennemars, Reinout Scholten van Aschat en Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 28 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie