Uitzending
DWDD - 24-9-2013

24-9-2013

DWDD

1674 x bekeken | 0 reacties
8
In de uitzending: Ton Kas, tafeldame is Claudia de Breij. Het boek van de maand september, Muziek is er van Kris Berry & Perquisite

Gerda Aukes, Monique Burger, Wim Krings en Ronnie Terpstra
September loopt alweer ten einde en dat betekent dat we weer het Boek van de Maand kiezen. Gerda Aukes, Monique Burger, Wim Krings en Ronnie Terpstra presenteren hun favoriete boek in de uitzending en kiezen gezamenlijk één ultiem ‘Boek van de Maand’.

Moppentappen: Ton Kas
Op 6 maart jl. was hij al bij ons te gast naar aanleiding van zijn show ‘Eerste Klootviool’ waarin hij drie keer te zien zou zijn in de Kleine Komedie. Ton Kas, acteur van formaat, is momenteel professioneel moppentapper. ‘Eerste Klootviool’ is namelijk een aaneenrijging van dijenkletsers en dat terwijl hij naar eigen zeggen een enorme hekel heeft aan moppen. Wegens groot succes zal hij tot 2 november te zien zijn als onvervalste zwartkijker in nog 9 extra shows in verschillende theaters en vanavond bij ons!

Muziek: Kris Berry en Perquisite
Zangeres Kris Berry en componist Perquisite hebben hun krachten gebundeld. Op 20 september verscheen hun gezamenlijke album 'Lovestruck puzzles'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 24 september door de VARA. Te gast waren Kris Berry en Ton Kas. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie