Uitzending
DWDD - 26-9-2013

26-9-2013

DWDD

1828 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending onder meer: Prem Radhakishun, Sywert van Lienden, Joost Vullings, Lucas en Arthur Jussen. Muziek is er The Maureens. Tafelheer is Adriaan van Dis.

Joost Vullings, Sywert van Lienden en Prem Radhakishun
Op dag twee van de Algemene Politieke Beschouwingen geeft minister-president Rutte antwoord op de vragen die gisteren gesteld zijn vanuit de Tweede Kamer. Is de premier bereid om minder dan 6 miljard te bezuinigen? We praten over dit belangrijke debat met Prem Radhakishun, Sywert van Lienden en NOS-verslaggever Joost Vullings.

'Jeux': Lucas Jussen en Arthur Jussen
Morgen komt de nieuwe cd van de broers en toppianisten Lucas (1993) en Arthur Jussen (1996) uit. De titel van het album is “Jeux”, het repertoire bestaat uit werken van Fauré, Poulenc en Ravel voor solo-piano en quatre-mains.

De jonge pianovirtuozen groeiden samen op in de schijnwerpers en laten nu de pubertijd achter zich. Gijs en Leonard Besseling, zelf ook broers, volgden de jongens voor, tijdens en na de opnamen van hun nieuwe cd. Dit leverde een bijzondere registratie op van de unieke band die de jonge musici met elkaar hebben.

Muziek: The Maureens
Onlangs verscheen het debuutalbum van The Maureens. Beluister dit album op spotify:

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 26 september door de VARA. Te gast waren Adriaan van Dis, Arthur Jussen, Joost Vullings, Lucas Jussen, Prem Radhakishun en Sywert van Lienden. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie