Uitzending
DWDD - 19-9-2013

19-9-2013

DWDD

1137 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending onder meer: Reinbert de Leeuw, Hans Böhm, Anja Winter en Matijs Jansen. Tafelheer is Prem Radhakishun, muziek is er van Eefje de Visser.

Reinbert de Leeuw 75 jaar
Dirigent, pianist, componist én hoogleraar Reinbert de Leeuw heeft veel betekend voor de hedendaagse klassieke muziek. Hij heeft belangrijke muziek uit de 20e en 21e eeuw gedirigeerd, bewerkt en op piano uitgevoerd. Ook is hij befaamd om zijn introductie van vele belangrijke internationale componisten.

Dit jaar wordt De Leeuw 75 en dat wordt groots gevierd. Onder meer in Den Haag op het festival ‘Dag in de Branding’ en in Muziekgebouw aan het IJ. Ook kreeg hij dit jaar de Edison Klassiek voor zijn album ‘Via Crucis’ (Franz Liszt) en de Amsterdamprijs.

Aan tafel niemand minder dan de grootmeester zelf: Reinbert de Leeuw.

Hans Böhm, Anja Winter, Matijs Jansen
Weet je nog…de jaren ’90 ? De tijd van de Spice Girls, Monica Lewinsky, beginnend internet, de laag hangende broeken en megasuccesvolle tv-series als Baywatch, Friends en Beverly Hills 90210?

Vanaf aanstaande vrijdag staat 3FM tijdens de 90’s Request weer een week lang in het teken van die jaren ’90. Aanleiding voor ons om aan drie Gouden Televizierring-winnaars uit de jaren ’90 te vragen wat hun favoriete tv-fragmenten uit die tijd zijn.

An tafel: Hans Böhm (Ook Dat Nog), Anja Winter (Medisch Centrum West) en Matijs Jansen (Oppassen!).

Muziek: Eefje de Visser
Vers van de pers! Luister hieronder naar haar nieuwste album 'Het Is'!

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 19 september door de VARA. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!