Uitzending
DWDD - 17-11-2009

17-11-2009

DWDD

2534 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van dinsdag 17 november zijn: Cécile Narinx, Martin Koolhoven, Daniel Boissevain, Guus Luijters en John Appel. De muziek wordt verzorgd door Moss en Martin Šimek is tafelheer.

Daniël Boissevain
Daniël Boissevain komt in de uitzending van 17 november samen met Cécile Narinx en Martin Koolhoven praten over de film 'Komt een vrouw bij de dokter'. Is hij mild of fel over de manier waarop de hoofdpersoon Stijn zijn leven aanpakt als hij hoort dat zijn vrouw dood gaat?

Daniël Boissevain is een Nederlands acteur. Bekend van veel televisieseries als: Gooische Vrouwen, All Stars en Meiden van De Wit. Ook won hij een musical award voor zijn rol in de musical 'Doe Maar' en speelde hij Herman Brood in de film 'Wild Romance'.

Cécile Narinx
In de uitzending van 17 november komt Cécile Narinx samen met Daniël Boissevain en Martin Koolhoven praten over de film 'Komt een vrouw bij de dokter." Is zij mild of fel over de manier waarop de hoofdpersoon Stijn zijn leven aanpakt als hij hoort dat zijn vrouw dood gaat?

Cécile Narinx is hoofdredactrice van 's lands meest toonaangevende en 's werelds grootste modeblad ELLE. Tijdens en na haar studie aan de School voor Journalistiek en de Universiteit van Utrecht schreef Cécile Narinx voor 'Dagblad de Limburger', 'Viva', 'Santé' en 'Nieuwe Revu'. Tien jaar geleden startte ze als redacteur bij ELLE. Cécile Narinx wordt ook wel de Nederlandse Anna Wintour genoemd. Anna Wintour is de Amerikaanse hoofdredactrice van het modeblad Vogue.

Guus Luijters
In de uitzending van dinsdag 17 november is Guus Luijters te gast. Hij komt praten over de publicatie van de onafgeronde roman 'Het origineel van Laura' van Vladimir Nabokov.

Guus Luijters is dichter, non-fictie schrijver en samensteller van bloemlezingen. Hij is bijzonder goed thuis in de Franse literatuur, waar hij verschillende bloemlezingen voor samengesteld heeft. Ook zorgde hij voor vele recensies en schreef hij biografieën over onder anderen Brigitte Bardot, Marilyn Monroe en Jayne Mansfield. In 2007 bundelde hij al zijn gedichten over Amsterdam in 'De Amsterdamse gedichten'.

John Appel
John Appel komt in de uitzending van dinsdag 17 november praten over de documentaire 'The Player'. Het is een portret over zijn vader die gokverslaafd was. De film geeft ook een indringend kijkje in het leven van drie andere personen die altijd willen winnen, maar die natuurlijk daarom zeker zo vaak verliezen.

In 1999 maakte John Appel de film 'Zij gelooft in mij' over het leven van André Hazes. Deze film werd verkozen tot beste IDFA film van dat jaar.

Martin Koolhoven
In de uitzending van 17 november komt Martin Koolohven samen met Cécile Narinx en Daniël Boussevain praten over de film 'Komt een vrouw bij de dokter."
Van Martin Koolhoven wordt gezegd dat er celluloid door zijn aderen stroomt. Deze succesvolle regisseur van de prachtige film 'Oorlogswinter', 'Suzy Q' en 'Het Schnitzelparadijs', is een graag geziene gast in DWDD. Op 12 en 24 maart en 8 april was hij zelfs tafelheer en ook op woensdag 13 mei is het zijn beurt.

In deze uitzending van DWDD waren Cécile Narinx, Daniel Boissevain, John Appel, Martin Koolhoven en Martin Simek te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 17 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie