Uitzending
DWDD - 23-9-2014

23-9-2014

DWDD

1971 x bekeken | 0 reacties
6
In de uitzending van dinsdag 23 september o.a.: Mijke de Jong, Marnie Blok, Lieneke Le Roux en Adelheid Roosen. Muziek is van Paceshifters. Tafelheer is Adriaan van Dis.

Mijke de Jong, Lieneke le Roux, Adelheid Roosen en Marnie Blok
Op 28 september is de Nederlandse première van de film ‘Brozer’ op het Nederlands Film Festival in Utrecht. In deze opvolger van ’Broos’ uit 1997, waarbij de hoofdrolspelers gezamenlijk een Gouden Kalf wonnen, zien we opnieuw de vier zussen. Eén van hen ‘Muis’, actrice Leonoor Pauw, krijgt te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. In deze film, over vergankelijkheid en het omgaan met verdriet, krijgen makers en acteurs te maken met de grenzen van werkelijkheid en fictie. Aan tafel: regisseur Mijke de Jong, actrices Marnie Blok, Lieneke Le Roux en Adelheid Roosen.

Muziek: Paceshifters
De broers Paul en Seb Dokman vormen met Jesper Albers de band Paceshifters. De noiserockband maakte in 2008 een muzikale droomstart, toen ze samen met de bekende Amerikaanse band 'Supersuckers' een cd konden opnemen. Het rocktrio uit Wijhe speelde daarna samen met Deep Purple, 3 Doors Down en Triggerfinger. In de zomer van 2014 waren ze op een aantal festivals te horen waaronder Pinkpop. Onlangs verscheen hun derde album 'Breach'. De eerste single van dat album is ‘Drone’, met deze single werden zij een aantal maanden geleden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

In deze uitzending van DWDD waren Adelheid Roosen, Adriaan van Dis, Lieneke le Roux, Marnie Blok en Mijke de Jong te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 23 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie