Uitzending
DWDD - 26-9-2014

26-9-2014

DWDD

1741 x bekeken | 0 reacties
7
In de media-uitzending van vrijdag 26 september: Katja Schuurman, Paul de Leeuw, Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp. Muziek is er uiteraard van huisband Typhoon, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Media-uitzending: Katja Römer-Schuurman
Nieuwe Buren, de nieuwe dramaserie van RTL, is pas twee afleveringen oud en nu al een groot succes. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort en speelt zich af in een saaie Vinexwijk in Almere. Toch is de serie vol bloedstollende spanning en seks. Opvallend is dat de hoofdrollen zijn weggelegd voor twee koppels die ook in het echte leven samen zijn: Katja Schuurman en Thijs Römer plus Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans. Is dit het geheim van het grote succes? Aan tafel: Katja Römer-Schuurman.

Media-uitzending: Paul de Leeuw
Van Parijse soezen tot chocoladespektakels, deze maand is het derde seizoen van Heel Holland Bakt van start gegaan. Ook deze keer gaat het programma van Omroep Max onder leiding van Martine Bijl op zoek naar de beste thuisbakker. Paul de Leeuw is groot fan van het programma en vertelt ons waarom.

Media-uitzending: Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp
Na acht seizoenen Pauw & Witteman ging 1 september het nieuwe actualiteitenprogramma ‘Pauw’ met alleen Jeroen Pauw van start. Tot nu toe vallen de kijkcijfers tegen, de kritiek is hard en er wordt vooral gesproken over de strijd Pauw versus Tan. Terecht? We praten erover met Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp.

Media-uitzending: Typhoon
Voor de eerste keer dit seizoen verzorgt onze nieuwe huisband Typhoon de muzikale omlijsting bij deze media-uitzending. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel.

In deze uitzending van DWDD waren Hans Beerekamp, Jean-Pierre Geelen, Katja Schuurman en Paul de Leeuw te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 26 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie