Uitzending
DWDD - 29-9-2014

29-9-2014

DWDD

1759 x bekeken | 0 reacties
8
In de uitzending van maandag 29 september o.a.: René Gude. Muziek is er van ex-huisband Chef'Special, tafelheer is Filemon Wesselink.

Frank Evenblij en Erik Dijkstra
Donderdag 2 oktober start de serie ‘Bureau Marokko’ op NPO 3. Vier weken lang ontmoeten Frank Evenblij en Erik Dijkstra bekende en onbekende Marokkanen. De mannen van ‘Bureau Sport’ onderzoeken de clichés en vooroordelen die bestaan over deze minderheidsgroep in Nederland. Wat weten wij hier in Nederland over de Nederlandse Marokkanen? Ook gaan Frank en Erik in Marokko op zoek naar de roots van de Nederlandse Marokkaan. Aan tafel: Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

René Gude
Filosoof en Denker des Vaderlands René Gude is stervende. Wim Brands, programmamaker en dichter, interviewde hem. Nu het einde bijna in zicht komt sprak Wim Brands met René Gude over humeurmanagement, de troost van de filosofie en over wat er nu werkelijk toe doet in het leven. Dit gesprek is gepubliceerd in het boek ‘Sterven is doodeenvoudig. Iedereen kan het.'. Vanavond is René Gude bij ons te gast.

Muziek: Chef'Special
De mannen van Chef'Special zijn eindelijk weer terug in hun vroegere thuis!

In 2011-2012 waren ze natuurlijk de huisband van DWDD. Hun eerste platen waren een groot succes en ze speelden door heel Nederland en Europa. Het album 'Passing Through' werd begin 2014 uitgebracht en daarop stond de schitterende single 'In Your Arms', die een grote hit werd. (En bij Giel gecoverd werd door een andere ex-huisband: The Kik)

Filemon Wesselink
Filemon Wesselink schuift aan als tafelheer!

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Filemon Wesselink, Frank Evenblij en René Gude te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 29 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie