Uitzending
DWDD - 22-9-2014

22-9-2014

DWDD

1962 x bekeken | 1 reacties
7
In de uitzending van maandag 22 september: Jonathan Holslag, Tygo Gernandt, Marwan Kenzari, Sarah Chronis en Freek Vonk. Tafelheer is Wilfred de Bruijn, muziek is er van Navarone.

Jonathan Holslag
Wij Europeanen zijn niet bang genoeg. Tenminste als we essayist Jonathan Holslag moeten geloven. We dreigen overspoeld te worden door straatarme migranten, we worden ingehaald door nieuwe economiën als China en India, extremisten staan aan de poort te rammelen, maar wij maken ons niet druk, behalve om onze vakanties en werktijden dan. En onze politici net zo.

Haal je kop uit het zand en kijk het gevaar recht in de ogen zegt Holslag, anders is het heel snel te laat…

Sarah Chronis, Tygo Gernandt en Marwan Kenzari
De thriller 'Bloedlink' van regisseur Joram Lürsen (Alles is Lliefde, In Oranje) opent op 24 september de 34e editie van het Nederlands Film Festival. Twee criminelen, gespeeld door Tygo Gernandt en Marwan Kenzari, ontvoeren rijkeluisdochter Laura, een rol van Sarah Chronis. Met het losgeld dat ze vragen willen ze een enorme slag te slaan. Hun plan lijkt waterdicht. Of is er meer aan de hand?

Freek Vonk
Iedereen kent het blad National Geographic Magazine. Het blad waarin je op avontuur gaat naar de mooiste plekjes van de wereld. 3 oktober komt de junior variant hiervan met een jubileum editie. Freek Vonk is gast hoofredacteur van deze uitgave. Daarnaast komt hij vertellen over zijn spannende reis naar Sumatra, Borneo en Komodo en de bijzondere wezens die hij weer is tegengekomen. En een klein tipje van de sluier, Freek komt niet alleen...

Muziek: Navarone
Op 14 mei 2014 werd het nieuwe album 'Vim and Vigor' van de Nijmeegse rockband Navarone gepresenteerd in Tivoli de Helling te Utrecht. Het rockkwintet Navarone werd in 2008 opgericht in Nijmegen en bracht vier jaar later in eigen beheer zijn debuutalbum A Darker Shade Of White uit. Sindsdien heeft Navarone veel kilometers gemaakt en menig poppodium en popfestival van binnen gezien.

In deze uitzending van DWDD waren Sarah Chronis, Tygo Gernandt en Freek Vonk te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 22 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie