Uitzending
DWDD - 16-1-2017

16-1-2017

DWDD

778 x bekeken | 0 reacties
6
Erik Hulzebosch, Jillert Anema, Irene Schouten en Simon Schouten
De Elfstedentocht. Zodra er een marathon op natuurijs verreden lijkt te gaan worden, en die kans is er morgen al, gaat ons schaatshart sneller kloppen en bespreken we de Tocht der Tochten. Traditiegetrouw veel te vroeg, maar wat ons betreft kan het nooit vroeg genoeg. Aan tafel: Erik Hulzebosch, Jillert Anema, Irene Schouten en Simon Schouten.

Johanna ter Steege
Een soort House of Cards, maar dan in Europa: ‘Brussel’ is een nieuwe serie over de politieke intriges in het hart van de Europese Unie. Meerdere verhaallijnen lopen door elkaar. Zo worden een radicaliserende moslim en een onderzoeksjournalist gevolgd. Maar de focus ligt op de meedogenloze zakenvrouw Moniek van Dalen, gespeeld door Johanna ter Steege. Zij zit aan tafel met de schrijver van de serie: Leon de Winter.

Jett Rebel
Afgelopen weekend lanceerde Jett Rebel op muziekfestival Eurosonic Noorderslag zijn derde album van de afgelopen twaalf maanden. Na Truck’ in januari 2016, volgde in augustus de plaat ‘Don’t Die On Me Now’. Sinds vrijdag is er de afsluiter ‘Super Pop’. Vanavond zit Jett Rebel aan tafel!

Muziek: ELLA
Ella van der Woude is voormalig zangeres en gitariste van de band Houses. Ze gaat solo verder onder de naam ELLA en schrijft onder deze naam voor het eerst muziek vanuit een persoonlijke invalshoek. ELLA’s titelloze EP verschijnt 19 januari. Vanavond speelt ELLA bij ons in de studio haar single IDWTGTKY (I don’t wanna get to know you).

Özcan Akyol
Özcan is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Hulzebosch, Jillert Anema en Johanna ter Steege te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 16 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie