Uitzending
DWDD - 20-5-2014

20-5-2014

DWDD

2638 x bekeken | 0 reacties
6
In de uitzending van dinsdag 20 mei o.a.: Jett Rebel, Henny Vrienten, Sven Figee, ZO! Gospel Choir en Cyril Directie, Wim Kieft en Michel van Egmond. Tafelheer Prem Radhakishun.

Nieuwe hoofdredacteur Opzij
Wie wordt de nieuwe hoofdredacteur van maandblad Opzij? Vanavond is de nieuwe hoofdredacteur van Opzij te gast. In oktober stopte Margriet van der Linden als hoofdredacteur. Het feministische tijdschrift Opzij, in 1972 opgericht door Hedy d’Ancona en Wim Hora Adema, veranderde onder hoofdredacteur Cisca Dresselhuys (1981-2008) van een activistische blad naar een algemener glossier vrouwentijdschrift.

Wim Kieft en Michel van Egmond
Voetballer Wim Kieft was Europees topscorer, won de Europa Cup I, het Europees Kampioenschap en vele andere titels. Na zijn professionele voetbalcarrière ging de 43-voudige international voornamelijk aan de slag als voetbal analyticus. Volgende week verschijnt de biografie ‘Kieft’, geschreven door journalist Michel van Egmond. In dit boek onthult Kieft dat hij ruim 18 jaar verslaafd geweest aan cocaïne. Aan tafel: Wim Kieft en Michel van Egmond.

Purple Rain 30 jaar
Het is deze zomer 30 jaar geleden dat Prince zijn klassieker Purple Rain uitbracht: het album, de speelfilm én de gelijknamige mega-hit. Wij maken een diepe buiging en brengen een ode aan Purple Rain, misschien wel de meest iconische muzikale gebeurtenis van de jaren ’80. Met een heuse All Star Band! We herbeleven de eighties met: Jett Rebel, Henny Vrienten, Sven Figee (Sven Hammond Soul), het ZO! Gospel Choir en op drums Cyril Directie.

In deze uitzending van DWDD waren Henny Vrienten, Prem Radhakishun en Wim Kieft te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 20 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie