Uitzending
DWDD - 23-5-2014

23-5-2014

DWDD

1832 x bekeken | 0 reacties
7
Een feestelijke afsluiting van dit seizoen! We blikken met een groot aantal van onze vaste tafelgasten terug op het afgelopen seizoen.

DWDD is in september weer terug op de buis, maar op 6 juli komen we nog een keer terug naar het Westerpark voor ons festival De Wereld Draait Buiten. Geniet van de zomer!!!

In de laatste uitzending van dit seizoen veel vaste DWDD'ers: Jan Mulder, Beau van Erven Dorens, Cécile Narinx, Jort Kelder, Gerdi Verbeet, Sywert Van Lienden, Erik Scherder, Diederik Jekel, Roos Schlikker, Frénk van der Linden, Nico Dijkshoorn, Halina Reijn, Shirma Rouse en Sander van de Pavert. Muziek is er van Tangarine, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

In deze uitzending van DWDD waren Beau van Erven Dorens, Cécile Narinx, Diederik Jekel, Frénk van der Linden, Gerdi Verbeet, Halina Reijn, Jan Mulder, Jort Kelder, Marc-Marie Huijbregts, Nico Dijkshoorn en Sywert van Lienden te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 23 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie