Uitzending
DWDD - 18-12-2008

18-12-2008

DWDD

1742 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten zijn Frits Barend, Ruud Hendriks, Jetta Klijnsma, DaniŽl Arends en Jeroen Pauw. Candy Dulfer is de tafeldame. De presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending is hier op een later tijdstip terug te kijken.

Candy Dulfer
Jazzmuzikante Candy Dulfer is vanavond de tafeldame.

Frits Barend en Ruud Hendriks
Tv-persoonlijkheden Frits Barend en Ruud Hendriks komen praten over hun televisiestation 'Het Gesprek', dat vanaf 5 januari 2009 een doorstart maakt.

Jetta Klijnsma
PvdA-politica Jetta Klijnsma wordt vandaag door H.M. de Koningin beŽdigd als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en volgt daarmee Ahmed Aboutaleb op. Wat zijn haar plannen?

DaniŽl Arends
Cabaretier DaniŽl Arends vormt vanavond het publiekje. Hij won in 2006 op het het festival 'Cameretten' de jury- en de publieksprijs. Uit het rapport: "Zijn spervuur aan goed geconstrueerde en intelligente grappen, vaak voorzien van dubbele bodems en een goede dosis zelfspot, komen aan." Zijn show 'Joko 79' uit 2007 wordt aanstaande zaterdag uitgezonden bij de VARA.

Jeroen Pauw
Vijf jaar geleden nam journalist Jeroen Pauw een reeks interviews op met spraakmakende Nederlanders. Deze werden bewaard in een kluis en vormen nu de leidraad voor een nieuw gesprek. Helaas lukte dit niet altijd: Theo van Gogh was ťťn van de geÔnterviewden. 'Vijf jaar later' zal vanaf maandag 22 december wekelijks worden uitgezonden, met als eerste gast Reinout Oerlemans.

In deze uitzending van DWDD waren Frits Barend, Candy Dulfer, Ruud Hendriks, Jeroen Pauw en Jetta Klijnsma te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 18 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie