Uitzending
DWDD - 13-1-2009

13-1-2009

DWDD

1050 x bekeken | 0 reacties
7
De gasten van vanavond zijn Mart Smeets, Geert-Jan Knoops, Vincent Icke en Rob Kamphues. Giel Beelen is in 2009 natuurlijk ook weer van de partij en vanavond is hij tafelheer naast Matthijs van Nieuwkerk.

Giel Beelen
Radio-DJ Giel Beelen is vanavond de tafelheer van Matthijs.

Geert-Jan Knoops
Advocaat Geert-Jan Knoops zal zijn deskundige mening geven over de laatste ontwikkelingen rondom Guantanomo Bay. Obama heeft aangekondigd het kamp voor terreurverdachten te willen sluiten in zijn eerste week als president.

Mart Smeets
Sportverslaggever Mart Smeets komt vertellen over de Vereniging Friesche Elfsteden die 100 jaar bestaat. Woensdag zendt de NOS een special uit over de tocht van 1997, de laatst gereden tocht.

Vincent Icke
In de stoel van Steinz, vernoemd naar NRC journalist Pieter Steinz, krijgt de actualiteit een historische dimensie, en laten wij zien dat het heden nooit alleen staat.
In de Stoel zit vanavond professor Vincent Icke, sterrenkundige uit Leiden, die zich afvraagt of de wetenschap uitkomst kan bieden bij het beteugelen van conflicten.

Rob Kamphues
Rob Kamphues zal in zijn programma 'Kamphues Boeit' zichzelf vastketenen aan bekende en minder bekende Nederlanders.
Kijk op de site van Rob naar foto´s van de televisieopnames van 'Kamphues Boeit' en lees daar ook zijn persoonlijke blog.

In deze uitzending van DWDD waren Rob Kamphues, Geert-Jan Knoops, Giel Beelen, Mart Smeets en Vincent Icke te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 13 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie