Uitzending
DWDD - 11-12-2008

11-12-2008

DWDD

2464 x bekeken | 1 reacties
8
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Marc van der Kuilen, Henk van Os, Sylvia Kristel en Beau van Erven Dorens. Zijn tafelheer is Jort Kelder.

Jort Kelder
Presentator Jort Kelder is vanavond de tafelheer. Op zijn blog schrijft hij regelmatig over de kredietcrisis.

Marc van der Kuilen
Op zaterdag 12 januari 2008 raakte de Nederlandse militair Marc van der Kuilen tijdens een vuurgevecht, waarbij twee collega's werden gedood, zwaar gewond. Zijn benen moesten worden afgezet. Achteraf bleek het om "eigen vuur" te gaan. Marc vertelt over het incident en de revalidatie. Hoe ziet hij zijn toekomst?

Henk van Os
Op de 'Stoel van Steinz' - een vaste rubiek in DWDD - zit kunsthistoricus Henk van Os. De bonussen uit het bedrijfsleven doen hem denken aan een drieluik van schilder Lucas van Leyden.

Sylvia Kristel
6 januari gaat in theater 'Bellevue' te Amsterdam de voorstelling 'Wie weet overleeft de begeerte me' in première. Het stuk is een confrontatie tussen twee generaties. De jongere generatie wordt vertolkt door de actrices Lilou Dekker en Lotte Meerdink, beiden 16, en de oudere door actrice Sylvia Kristel. Over hun samenwerking vertellen de dames in de uitzending.

Beau van Erven Dorens
Presentator Beau van Erven Dorens sprong gisteren van de Magere Brug af en plons de Amstel in, ter promotie van zijn nieuwe boek 'Pijn'. Toen hij uit het water kwam, werd hij opgewacht door een ziekenwagen, vijf brandweerauto’s en een politiewagen. Hij werd meegenomen door de politie, later bleek voor hulpverlening.
Is hij ondertussen weer een beetje opgewarmd?

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 11 december door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Beau van Erven Dorens, Sylvia Kristel en Henk van Os. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie