Uitzending
DWDD - 17-12-2008

17-12-2008

DWDD

2563 x bekeken | 0 reacties
8
Matthijs van Nieuwkerk ontvangt Maarten van der Weijden, A.L. Snijders, Tommy Wieringa, Nico Dijkshoorn, Mike Boddé en Hadewych Minis. Zijn tafelheer is Martin Bril.

De uitzending is hier op een later tijdstip terug te zien.

Martin Bril
Columnist Martin Bril is vanavond de tafelheer. Vandaag publiceerde hij in de Volkskrant op zijn website weer een nieuwe column, met de onderwerpen files en Janine Jansen.

Marcel Wouda
Gisteren won zwemmer Maarten van der Weijden met overmacht de verkiezing van 'Sportman van het Jaar 2008'. De winnaar van Olympisch goud bij tien kilometer zwemmen ontving de prijs van vriend Pieter van den Hoogenband. Tijdens zijn dankwoord kondigde hij zijn afscheid aan, omdat 'het sprookje nu rond is'. Vanavond komt hij samen met zijn trainer en oud-wereldkampioen Marcel Wouda.

A.L. Snijders
Vorige week verscheen 'Bordeaux met ijs', de nieuwe verhalenbundel van A.L. Snijders, pseudoniem van schrijver en columnist Peter Müller. Na 'Belangrijk dat ik niet aan de lezers denk' is dit de tweede dikke bundel met een door hem zelf ontwikkeld genre: het ZKV, dat staat voor 'Zeer Kort Verhaal'. Schrijver Tommy Wieringa is groot fan van het werk van Snijders en ontvangt bijna dagelijks een ZVK in zijn mailbox.

Nico Dijkshoorn
Dichter Nico Dijkshoorn breekt de week met korte en komische gedichtjes.

Mike Boddé en Hadewych Minis
Presentator Mike Boddé en actrice Hadewych Minis gaan samen het theater in, met het muziekprogramma 'Gelukkig met Hadewych en Mike'. Ze ontmoetten elkaar toen Hadewych te gast was bij 'De Mike & Thomas Show', en er was meteen een muzikale klik. In de voorstelling spelen ze covers van o.a. 'The Beatles', Marvin Gaye en Wim Sonneveld. Vanavond geven ze een korte demonstratie.

In deze uitzending van DWDD waren Hadewych Minis, Martin Bril, Mike Boddé, Nico Dijkshoorn, Peter Muller en Marcel Wouda te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 17 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee