Uitzending
DWDD - 14-1-2009

14-1-2009

DWDD

1412 x bekeken | 0 reacties
8
Vanavond in De Wereld Draait Door zien we Felix Rottenberg, Noraly Beyer, Nico Dijkshoorn en Peter van der Vorst. Tafelheer is Sander de Kramer, hoofdredacteur van Straatmagazine Rotterdam; presentator is Matthijs van Nieuwkerk. De muzikale noot wordt verzorgd door De Jeugd van Tegenwoordig.

Sander de Kramer
Sander de Kramer is al meer dan 10 jaar hoofdredacteur van Straatmagazine Rotterdam en is vanavond voor de eerste keer de tafelheer van Matthijs. Ook is hij columnist voor de Telegraaf. Deze Rotterdammer van het Jaar uit 2001 werd ook bekend met het boek ‘Van Miljonair tot Krantenjongen’.

Felix Rottenberg
Oud-politicus en programmamaker Felix Rottenberg komt praten over de film ‘Frost/Nixon’, die morgen in premičre gaat. Dit historisch drama met Frank Langella en Richard Sheen gaat over gesprekken tussen interviewer David Frost en voormalig president van de Verenigde Staten Richard Nixon.

Noraly Beyer
Noraly Beyer heeft na 23 jaar afscheid genomen als presentator van het NOS Journaal. Vanavond blikt ze terug op deze tijd én praat ze over haar huidige rol van het koor in de theatervoorstelling 'Medea' van het Noord Nederlands Toneel.

Peter van der Vorst
RTL-presentator Peter van der Vorst komt praten over zijn nieuwe programma ‘Peter Ziet Sterren’. Dit programma is de eerste productie van EVA, het mediabedrijf van Paul de Leeuw. Peter zal in zijn programma de grootste nationale en internationale sterren gaan interviewen.

De Jeugd van Tegenwoordig
Wie het heeft over ‘Watskeburt!’, ‘Shenkie’ en ‘Hollereer’, heeft het over De Jeugd van Tegenwoordig. De groep, bestaande uit Willie Wartaal, Vieze Fur en P. Fabergé, komt de nieuwe single ‘Buma in Me Zak’ spelen. Columnist en dichter Nico Dijkshoorn wil hier zeker wat over kwijt…

In deze uitzending van DWDD waren Peter van der Vorst, Nico Dijkshoorn, Felix Rottenberg, Noraly Beyer en Sander de Kramer te gast. Door Olliçio Locadia en Freddie Tratlehner werd er opgetreden in deze uitzending van DWDD. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 14 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie