Uitzending
DWDD - 15-1-2009

15-1-2009

DWDD

2267 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten van deze donderdag zijn John de Wolf, Johan Derksen, Prem Radhakishun, Wim Helsen en Ali B. De tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk is Halina Reijn.

John de Wolf en Johan Derksen
Oud-Feyenoorder John de Wolf en voetbalanalist Johan Derksen komen vanavond vertellen over de situatie bij Feyenoord: het ontslag van Gertjan Verbeek, het opstappen van Peter Bosz en Wim Janssen én hoe het nu verder moet met de Rotterdamse volksclub.

Halina Reijn
Actrice Halina Reijn kennen we allemaal van ‘Zwartboek’ en ‘Nadine’. Ze schittert nu naast Tom Cruise en Carice van Houten in ‘Valkyrie’, die vanaf 22 januari in de Nederlandse bioscopen is te zien. Ook kennen we haar allemaal uit de toneelwereld én is ze schrijfster van het boek 'Prinsesje Nooitgenoeg'. Vanavond is ze tafeldame bij De Wereld Draait Door.

Wim Helsen
De Vlaamse cabaretier Wim Helsen was finalist in het Leids Cabaret Festival en is de komende maanden door het hele land te zien met zijn show ‘Het uur van de prutser’. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt Helsen zijn filmdebuut in de film 'Dirty Mind', die eind deze maand zijn première in de Belgische bioscoop beleeft. Reden genoeg dus voor een gesprek!

Ali B.
Rapper Ali B. heeft grootse plannen: hij is druk bezig met zijn theatershow ‘Ali Baba en de 80 Muzikanten’, waarin hij zich samen met Holland Symfonia aan de klassieke muziek waagt. Vanaf aanstaande zaterdag is hij in de theaters te zien en vanavond praat hij erover in DWDD!

Prem Radhakishun
Televisiemaker en advocaat Prem Radhakishun heeft een nieuw televisieprogramma gemaakt. In ‘De school van Prem’ stoom hij basisschoolkinderen voor de Cito-toets. Er is behoorlijk wat ophef over het programma ontstaan, dus komt hij er vanavond, samen met basisscholier Pleuni van Dijk, over vertellen.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 15 januari door de VARA. Te gast waren Halina Reijn, John de Wolf, Johan Derksen, Wim Helsen, Prem Radhakishun en Ali B.. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!