Uitzending
DWDD - 12-1-2009

12-1-2009

DWDD

2285 x bekeken | 0 reacties
7
De Wereld Draait Door is terug met een spetterende bezetting! Matthijs van Nieuwkerk ontvangt vanavond Aaf Brandt Corstius als tafeldame, Minister André Rouvoet, Adriaan van Dis, Catherine Keyl en Marijke Helwegen en Alain Clark en Robine Koerts.

Aaf Brandt Corstius
NRC Next-columniste Aaf Brandt Corstius is vanavond de tafeldame van Matthijs.

André Rouvoet
Minister van Jeugd en Gezinszaken en vice-premier André Rouvoet komt vanavond vertellen over de nieuwe campagne tegen kindermishandeling.

Adriaan van Dis
Schrijver en programmamaker Adriaan van Dis ontvangt op 16 april de Gouden Ganzenveer voor zijn oeuvre. De Academie De Gouden Ganzenveer heeft van Dis geprezen voor zijn vermogen om "moeilijke onderwerpen toegankelijk te maken zonder aan diepgang en nuances concessies te doen". Daarnaast werd een paar dagen geleden bekend gemaakt dat hij de E. du Perronprijs heeft gewonnen voor zijn verhalenbundel ‘Leeftocht. Veertig jaar onderweg’.

Alain Clark
Zanger Alain Clark zocht zichzelf op YouTube en vond toen de 8-jarige Robine Koerts uit Groningen, die een nummer van hem zong. Ze deed dit zó goed, dat Alain contact met haar op nam en haar uitnodigde om samen met hem op te treden tijdens zijn concert in de Heineken Music Hall. Vanavond komen ze hierover vertellen én zingen ze samen.

Marijke Helwegen en Catherine Keyl
TV-diva’s Marijke Helwegen en Catherine Keyl hebben zich beiden laten opsluiten met Wilfried de Jong in zijn tv-programma ‘24 uur met…’. De uitzending met Catherine Keyl was behoorlijk heftig, die met Marijke Helwegen is volgende week maandag te zien op Nederland 3. De dames komen vertellen over hun ervaringen met Wilfried de Jong.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 12 januari door de VARA. Te gast waren Adriaan van Dis, Marijke Helwegen, Alain Clark, André Rouvoet, Aaf Brandt Corstius en Catherine Keyl. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie