Uitzending
DWDD - 16-2-2015

16-2-2015

DWDD

1325 x bekeken | 0 reacties
7
Jessica Durlacher, Frits Barend en Natascha van Weezel
En weer was het raak. Na Frankrijk en BelgiŽ nu een aanslag in Denemarken. Maar niet geheel onverwacht. Sinds de Deense krant Jyllands-Posten in 2005 voor moslims grievende cartoons publiceerde, zijn er in het land diverse (onsuccesvolle) incidenten geweest. Maar de aanslagen op een cartoonist en een synagoge dit weekend leverden twee doden en vijf gewonden op. De vermoedelijke dader werd zondagmorgen door de politie doodgeschoten. Veel Europeanen voelen zich onveilig, voornamelijk Joodse inwoners tonen zich gevoelig voor de oproep van Netanyahu om nu naar IsraŽl te emigreren. Aan tafel: Jessica Durlacher, Frits Barend en Natascha van Weezel.

Mart Smeets en Koos Postema
Hij kwam toch! De tocht der tochten in 1985 en het werd een waar volksfeest. De dertiende Elfstedentocht, gewonnen door Evert Van Benthem, was de eerste nŠ de helletocht van 1963. Themakanaal NPO Best gaat nu het NOS verslag integraal uitzenden op 21 februari. En aangezien wij grote Elfstedenfans zijn, nodigen wij Mart Smeets en Koos Postema uit. Zij waren erbij als verslaggever, tijd voor het ophalen van smakelijke anekdotes.

Claudia de Breij, Nynke de Jong en Katinka Polderman
Gisteravond keken bijna 4,3 miljoen mensen naar Boer Zoekt Vrouw. Het was weer een spannende aflevering waarbij een aantal vrouwen vertrokken. We praten na over de uitzending met gepassioneerde BZV-kijkers: Claudia de Breij, Nynke de Jong en Katinka Polderman.

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Frits Barend, Jessica Durlacher, Katinka Polderman, Koos Postema, Mart Smeets en Nynke de Jong te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 16 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie