Uitzending
DWDD - 11-2-2015

11-2-2015

DWDD

1238 x bekeken | 0 reacties
7
A.L. Snijders
‘Nederland Leest’ is de jaarlijkse actie van het CPNB waarin iedereen wordt uitgenodigd met elkaar in discussie te gaan over één bepaald literair boek. In 2014 was dat: Een vlucht regenwulpen van Maarten 't Hart, vandaag is bekend gemaakt dat dit jaar een bundel met korte verhalen centraal staat. A.L. Snijders, de koning van het korte verhaal, stelt die bundel samen met de beste korte verhalen van anderen. Zijn keuzes worden begeleid door een ZKV (Zeer Kort Verhaal) van eigen hand. De bundel is gratis af te halen bij deelnemende scholen en bibliotheken.

Philippe Geubels
De Belgische comedian Philippe Geubels rijdt in het nieuwe BNN-programma ‘Uitzonderlijk Vervoer’ bekende Nederlandse cabaretiers naar het theater. Door welke fragmenten werden deze comedians ooit geďnspireerd? In deze komische serie gaat grappenmaker Geubels tijdens de autorit met hen in gesprek. ‘Uitzonderlijk Vervoer’ werd in 2013 in Vlaanderen uitgezonden met chauffeur Kamagurka en Philippe Geubels als gast.

Mark Tuitert en Falko Zandstra
In 1986 zorgde een dak op het Thialf voor een schaatsrevolutie. De schaatsrecords vlogen je om de oren. Die tijd is echter geweest. Het Thialf is verouderd en een nieuw Thialf gaat wederom zorgen voor een vernieuwde definitie van topschaatsbanen. In 2016 wordt het afgebouwd. Aan tafel Mark Tuitert en Falko Zandstra.

Muziek: Thom Hoorweg + band
Radio 6 Soul and Jazz talent Thom Hoorweg stopte met zijn opleiding om zich volledig te storten op de muziek. Met een muzikale familie om zich heen werd muziek er bij Thom met de paplepel ingegoten. In januari verscheen zijn debuutalbum, hij was het voorprogramma van Shirma Rouse en vanavond is Thom samen met zijn band te zien bij ons.

In deze uitzending van DWDD waren Falko Zandstra, Mark Tuitert, Peter Muller en Philippe Geubels te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 11 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie