Uitzending
De wandeling - Benny heeft drie relaties tegelijkertijd

Benny heeft drie relaties tegelijkertijd

De wandeling

16-11-2013

| 1803 x bekeken | 0 reacties
6
In KRO De Wandeling praat Sander de Kramer met Benny Lobo. Ze is al 21 jaar getrouwd, maar heeft daarnaast nog twee relaties. Benny is namelijk polyamoreus.

In een polyamoreuse relatie kun je van meerdere mensen tegelijkertijd houden en daarmee een intieme relatie hebben. Volgens Benny is het een geaardheid.

Tijdens haar puberteit worstelde ze er al mee. “Dan had ik een vriendje waarvan ik dacht; die is het helemaal en dan werd ik drie maanden later weer verliefd!”. Sinds drie jaar weet Benny dat ze niet de enige is die zo is en heeft ze openlijk relaties met anderen.

Haar man heeft er inmiddels geen moeite meer mee. Hij accepteert Benny zoals ze is. Ook haar kinderen weten dat mama andere relaties heeft. Sterker nog: die mannen komen ook bij hun over de vloer. Volgens Benny heeft ze nog liefde over voor andere relaties. Maar “mijn agenda is vol”, aldus de Groningse. “Want het hebben van meerdere relaties vergt wel veel tijd en organisatietalent”.

Sander de Kramer wandelt met Benny over de Larense hei. Ook haar vriend Paul, zelf ook getrouwd, komt aan het woord.

De presentatie was in handen van Sander de Kramer. Deze uitzending van het programma De wandeling met de titel Benny heeft drie relaties tegelijkertijd werd uitgezonden op zaterdag 16 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie