Uitzending
De wandeling - Mijn zoontje helpt mij van boven
De wandeling - Mijn zoontje helpt mij van boven

Mijn zoontje helpt mij van boven

De wandeling

30-11-2013

| 1498 x bekeken | 0 reacties
5
Annelies Laurier uit Driebergen zegt al sinds haar jeugd paranormaal te zijn. Al vanaf kind af aan ziet en hoort Annelies dingen die anderen niet zien en horen. Zo voorspelt ze bijvoorbeeld dat haar oma ziek zal worden en dat is ook zo. Jarenlang stopt Annelies deze gedachtes en voorspellingen weg. Ze wil “normaal’ zijn. Ze praat er ook met niemand over.

Overleden zoon

Dat verandert als haar vierjarig zoontje Dean onder een trein komt en overlijdt. De wereld van Annelies stort in elkaar. Ze wordt zelf ook ernstig ziek. De doctoren geven haar zelfs al op. Maar wonder boven wonder geneest ze. Volgens Annelies door “hulp van bovenaf”.

Gave

Sinds die tijd laat Annelies haar gedachtes toe en gebruikt ze haar gave om anderen te helpen. Met haar overleden zoontje zegt ze ook nog dagelijks contact te hebben. Hij leidt soms ook kinderen met problemen naar haar toe. Sander de Kramer wandelt met Annelies in Austerlitz.

De presentatie was in handen van Sander de Kramer. Deze uitzending van het programma De wandeling met de titel Mijn zoontje helpt mij van boven werd uitgezonden op zaterdag 30 november door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie