Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 6

Aflevering 6

De ultieme woondroom

29-10-2008

| 1199 x bekeken | 0 reacties
6
Deze aflevering gaat over José en Jaap en hun dochter Nathalie uit Hilversum. Jaap en José hebben de buurtspeeltuin van de ondergang gered. Sindsdien steken zij al hun vrije tijd en meer in deze speeltuin. Maar hun eigen woning hebben zij jarenlang verwaarloosd. De kleine duplexwoning uit circa 1960 is onleefbaar geworden. Het vakteam van De Ultieme Woondroom zorgt ervoor dat hun woning weer leefbaar wordt.

In het pand zijn veel nieuwe installaties geďnstalleerd. De elektra is onder meer compleet vernieuwd. Het vakteam heeft daarbij gebruikgemaakt van het ABB i-bus® domoticasysteem met Controle paneel, de installatiekast en een melder die aangeeft of een raam al dan niet open staat. Hiermee is voor het gezin een veilige en optimale verdeling van elektriciteit gerealiseerd, maar ook veel gemak en comfort om het dagelijks leven te veraangenamen. Bovendien profiteert het gezin zo van een laag energieverbruik.

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 6 is uitgezonden op woensdag 29 oktober door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee