Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 3

Aflevering 3

De ultieme woondroom

8-10-2008

| 1832 x bekeken | 0 reacties
7
Deze week in De Ultieme Woondroom het bijzondere verhaal van Jan en Angela de Braak uit Vorden. Vorig jaar werd dit gezin onverwacht verblijd met de komst van een drieling. Maar het rijtjeshuis waar ze wonen, was daar niet op berekend. Door het ontbreken van de financiŽle middelen en tijdgebrek is een verbouwing voor hen een onmogelijke opgave. Het vakteam van De Ultieme Woondroom schiet te hulp. Het huis moet helemaal worden aangepast, zodat het een luxueuze, kindvriendelijke en energiezuinige woning wordt, waar het gezin helemaal tot rust kan komen.

Het vakteam realiseert onder meer een luxe badkamer en installeert in alle kamers draadloze bewegingsmelders waarmee de verlichting automatisch aan- en uitschakelt. Een nieuwe zolder inclusief dakkapel moet de metamorfose van dit huis compleet maken. Het vakteam gaat de uitdaging aan om in slechts twee weken tijd de grootste wens van dit gezin in vervulling te laten gaan.

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 3 is uitgezonden op woensdag 8 oktober door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee