Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 2

Aflevering 2

De ultieme woondroom

1-10-2008

| 1420 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week in De Ultieme Woondroom een juweliersgezin uit Den Haag dat op het punt stond het net aangekochte pand te verbouwen. De plannen vielen echter volledig in het water, toen de zaak werd overvallen. Zij werden bestolen van een jaaromzet en tot overmaat van ramp bleken zij niet verzekerd te zijn. De juwelier, zijn vrouw en hun 5 kinderen leven sindsdien in een bouwval. Ze zijn radeloos, want er is geen geld om te verbouwen. Het vakteam van De Ultieme Woondroom wil deze mensen een nieuwe start geven. Het totaal verouderde pand wordt rigoureus onder handen genomen. Hele kamers verrijzen uit het niets, elektra wordt vernieuwd, de meterkast en Cv-ketel worden vervangen. Om het gezin weer een veilig gevoel te geven moeten er digitale camera’s en magneet sloten in het pand geïnstalleerd worden. De juwelier krijgt ook een alarmknop die hij in zijn broekzak kan bewaren. Met deze alarmknop kan hij snel en eenvoudig de politie waarschuwen. Gaat het vakteam het redden om binnen 2 weken De Ultieme Woondroom van dit gezin te verwezenlijken?

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 2 is uitgezonden op woensdag 1 oktober door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee