Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 5

Aflevering 5

De ultieme woondroom

22-10-2008

| 1194 x bekeken | 0 reacties
5
Deze aflevering maken we kennis met Danny de Jager uit het dorp Zeeland. Hij heeft een zeer ernstige vorm van lichtallergie. Zijn grootste wens is om als illustrator een eigen studio te starten. Danny moet een ruimte krijgen in de buurt van zijn vader en hulpbehoevende moeder, waar hij zowel kan werken als wonen. Het vakteam van De Ultieme Woondroom’ zorgt ervoor.

Er wordt voor Danny een comfortabele en veilige woon/werkruimte gemaakt. Met het ABB i-bus® KNX domoticasysteem kan bijvoorbeeld de verlichting centraal of decentraal geschakeld en/of gedimd worden. Het systeem zorgt voor energiebesparing en biedt hoog comfort en maximale veiligheid. Via het Controle paneel van ABB kan Danny vanuit één centraal punt in de woon/werkruimte de gehele elektrische installatie in huis bedienen. Daarnaast is het Elux installatieconcept toegepast. Met Elux kan een installatie altijd worden gewijzigd of uitgebreid met alle mogelijke voorzieningen. Het design schakelmateriaal in edelstaal zorgt voor de finishing touch.

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 5 is uitgezonden op woensdag 22 oktober door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee