Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 10

Aflevering 10

De ultieme woondroom

3-12-2008

| 1622 x bekeken | 0 reacties
6
Diane is een alleenstaande moeder van midden dertig met een progressieve vorm van MS. Omdat de klachten te erg worden, verhuist zij samen met haar tienjarige zoontje Dylan naar een woning die beter geschikt lijkt voor iemand met een beperking. Helaas ondervindt Diane dat ook dit huis niet dusdanig aangepast is. Hoewel Dianes slaapkamer en de badkamer zich beneden bevinden, slaapt haar zoontje boven en is zij bang dat zij niet bij hem kan komen. Ze komt niet in aanmerking voor een traplift en is steeds vaker aangewezen op een rolstoel, waardoor ze weinig bewegingsruimte in huis heeft. Het vakteam van De Ultieme Woondroom grijpt in. Zij installeren onder andere een systeem waarmee Diane met één druk op de knop de voordeur en schuifpui kan openen. En wandcontactdozen waarmee zij zonder veel kracht stekkers kan in- en uitpluggen.

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 10 is uitgezonden op woensdag 3 december door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee