Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 9

Aflevering 9

De ultieme woondroom

26-11-2008

| 1391 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week in De Ultieme Woondroom Hans en Trudy van der Pol. Al 35 jaar zijn zij samen gelukkig en hun droomhuis in het Drentse ít Haantje lijkt het geluk compleet te maken. Echter, als zij vol enthousiasme willen beginnen aan het opknappen van het huis blijkt Trudy een agressieve vorm van kanker te hebben. In deze moeilijke periode wil het echtpaar niets liever dan de waardevolle tijd die zij nog samen hebben, te besteden in hun nieuwe huis. Maar door de slechte conditie van Trudy lukt het hen niet om dit zelf snel voor elkaar te krijgen. Het vakteam van De Ultieme Woondroom schiet te hulp. Zij installeren onder andere een elektrische traplift waardoor Trudy zich door het hele huis kan bewegen. Een douchetoilet met een warmwater-spoelfunctie. En een mechanisch ventilatiesysteem in de badkamer, waardoor de ventilatie automatisch aanschakelt als er warm water wordt gebruikt.

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 9 is uitgezonden op woensdag 26 november door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee