Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 8

Aflevering 8

De ultieme woondroom

12-11-2008

| 1042 x bekeken | 0 reacties
6
Deze aflevering toont hoe het Jannahuis in Amsterdam compleet wordt opgeknapt. Het Jannahuis is een kleinschalige woontussenvoorziening voor vrouwen met een complexe problematiek. Deze vrouwen krijgen ondersteuning, rust en veiligheid, zodat ze straks meer zelfredzaam en zelfstandig zijn. Iedere bewoonster, soms met een kind, heeft een (te) klein vertrek tot haar beschikking. De ruimtes die gezamenlijk worden gebruikt zijn onveilig, verouderd en ongezellig. Een mooie klus voor het vakteam van De Ultieme Woondroom! Het circa 85 jaar oude pand wordt van onder tot boven aangepast. Onder andere met een hightech keuken met inbouwradio, edelstaal schakelmateriaal en dimmers die voor meer comfort en sfeer zorgen en bewegingsmelders in de tuin die voor extra veiligheid zorgen.

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 8 is uitgezonden op woensdag 12 november door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee