Uitzending
De ultieme woondroom - Aflevering 4

Aflevering 4

De ultieme woondroom

15-10-2008

| 1725 x bekeken | 0 reacties
6
Deze week gaat Tooske met het vakteam van De Ultieme Woondroom naar de Surinaamse familie Herkull in Amsterdam Zuidoost. Moeder Sophie zit in een rolstoel en zorgt voor haar ernstig zieke dochter Zenani en pleegzoontje Rivaldo.

Dankzij het enorme doorzettingsvermogen van Zenani gaat zij ondanks de vele ziekenhuis opnames dit jaar naar het VWO. De familie Herkull staat positief in het leven, maar hun woning is totaal niet aangepast voor mensen met een beperking en zij hebben zelf de middelen niet om hier iets aan te doen.

De Ultieme Woondroom gaat de uitdaging aan om binnen 2 weken de sobere woning om te toveren tot een droomhuis. Dankzij de inspanningen van het vakteam en innovatieve producten van ABB die zich vooral richten op veiligheid, gebruiks- en bedieningsgemak, is een comfortabele en veiligere woonsituatie gecreŽerd. Het licht aan- en uitdoen is bijvoorbeeld geautomatiseerd. Zal het ook nog lukken om voor het gezin een mooie badkamer te realiseren?

Deze uitzending van het programma De ultieme woondroom met de titel Aflevering 4 is uitgezonden op woensdag 15 oktober door SBS6. De presentatie was in handen van Tooske Breugem.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee