Uitzending
De Taalmeester - Presentatoren

Presentatoren

De Taalmeester

23-9-2009

| 1215 x bekeken | 0 reacties
6
In de zesde aflevering van De Taalmeester treffen wij drie presentatoren achter de kandidatentafel. Ze zijn gewend hun kijkers in heldere taal te informeren en amuseren, maar redden ze zich ook zonder spiekbriefjes en autocue?

Cilly Dartell
Presentatrice Cilly Dartell is van huis uit een echt theaterdier. Ze volgde de Theaterschool en stond op de planken in diverse musicals en cabaretprogramma’s. Rond 1990 maakte ze de overstap van het maken van theater naar het maken van programma’s over theater. Daarna werd Cilly een van de vaste ankervrouwen in het programma Hart van Nederland op SBS 6. Met haar prettige lage stemgeluid is zij een vertrouwde verschijning in de Nederlandse huiskamers en caravans.

Joris Linssen
Van de vele multitalenten die in De Taalmeester aantreden is Joris Linssen met afstand de ‘multiste’. Hij is niet alleen presentator maar ook regisseur, zanger, tekstschrijver en entertainer. Joris is regelmatig op onze internationale luchthavens te vinden om verhalen te halen voor zijn programma Hello Goodbye. Hij spreekt en zingt een aardig mondje Utrechts en is nooit te beroerd om dit te demonstreren. We zullen zien of dit jochie de finale van De Taalmeester haalt, waor.

Catherine Keyl
Catherine Keyl heeft in haar lange werkzame leven een hele waslijst aan programma’s gepresenteerd: van Catherine bij RTL 4 tot Catherine zoekt God bij de EO en van Catherine gaat verder bij de TROS tot Max en Catherine bij Omroep MAX. In 2007 lanceerde Catherine het magazine Catherine, voor ‘leeftijdsloze vrouwen vanaf 40’. Onder de titel ‘Catherine aan het woord’ schrijft ze een persoonlijke column op haar

Deze uitzending van het programma De Taalmeester met de titel Presentatoren is uitgezonden op woensdag 23 september door Teleac. Te gast waren Joris Linssen, Catherine Keyl en Cilly Dartell. De presentatie was in handen van Marit van Bohemen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie