Uitzending
Beau - Aflevering 76

Aflevering 76

Beau

16-12-2019

| 809 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Beau onder andere:

DI-RECT - Cry Baby
DI-RECT zingt hun onlangs uitgekomen single 'Cry Baby'

Terug in de tijd met de mannen van DI-RECT
Volgend jaar bestaat DI-RECT twintig jaar en dat wordt gevierd. Met een nieuw album en twee jubileumconcerten in Ahoy. Hoe kijken de heren terug op al die jaren?

'De Roast Of Ali B is de heftigste ooit'
Na Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol is Ali B aan de beurt om geroast te worden tijdens 'The Roast of Ali B' en roastmaster Sanne Wallis de Vries en roaster Willie Wartaal geven ons alvast een voorproefje.

Yvette Broch over het succes van Nederlandse handbaldames
Gisteren schreven de Nederlandse handbaldames geschiedenis door wereldkampioen te worden. Yvette Broch stopte vorig jaar met handballen en kent de speelsters uit het Nederlandse team dus erg goed. Maar zag ze dit succes ook aankomen?

John van den Heuvel en Paul Vugts over de arrestatie van Ridouan T.
De politie heeft vandaag in Dubai de meest gezochte crimineel van Nederland aangehouden: de 41-jarige Ridouan T. Misdaadverslaggevers John van den Heuvel en Paul Vugts vertellen hoe de politie en het OM de crimineel op het spoor wisten te komen.

In deze uitzending van Beau waren John van den Heuvel, Ollišio Locadia, Paul Vugts en Sanne Wallis de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 76 werd uitgezonden op maandag 16 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie