Uitzending
Beau - Aflevering 78

Aflevering 78

Beau

18-12-2019

| 522 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

'De winst op het Songfestival is het hoogtepunt van dit jaar'
Afgelopen jaar kende voor Nederland een ongekend hoogtepunt. Na 44 jaar won Duncan Laurence met zijn nummer 'Arcade' eindelijk weer eens het Eurovisie Songfestival. Volgens Sander Lantinga is dit het absolute muzikale hoogtepunt. Toch was er nog meer moois waar we van konden genieten.

Wat was het grootste sportmoment van 2019?
Op sportgebied is er veel gebeurd dit jaar. Jan Joost van Gangelen praat ons bij over zijn favoriete sportmomenten van 2019.

Angela de Jong over het afgelopen televisie jaar en het succes van Chateau Meiland
Het was een druk jaar in televisieland. Er waren talloze tv-transfers, grote successen maar ook minder geslaagde programma's. Televisierecensent Angela de Jong vertelt over haar persoonlijke hoogte- en dieptepunten.

Winfried Baijens en Pepijn Crone blikken terug op het belangrijkste nieuws van 2019
De vele protesten, de Brexit en vandaag het aftreden van Menno Snel. 2019 was op politiek gebied een veelbewogen jaar. Nieuwslezers Pepijn Crone en Winfried Baijens blikken terug.

In deze uitzending van Beau waren Jan Joost van Gangelen, Pepijn Crone, Sander Lantinga en Winfried Baijens te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 78 werd uitgezonden op woensdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie