Uitzending
Beau - Aflevering 1

Aflevering 1

Beau

4-5-2020

| 1041 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Beau onder andere:

Katja Schuurmans over de bijzondere momenten tijdens 'Beter Laat Dan Nooit'
In het nieuwe seizoen van 'Beter Laat Dan Nooit' trekken tv-legendes Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens door Midden- en Zuid-Amerika, met hun nieuwe reisleidster: Katja Schuurman. En dat was voor Katja heel bijzonder: zij was zwanger! Katja schoof aan.

Henk Krol: 'Wij gaan met de kiezer in discussie'
Het is geen 50-PLUS meer, maar 50-PLUS min 1. Fractievoorzitter Henk Krol heeft gisteren zijn partijlidmaatschap opgezegd om samen met Kamerlid Femke Merel van Kooten de Partij voor de Toekomst te beginnen. Een nieuw begin, na jaren van tumult.

Waarom stapte Henk Krol uit 50-PLUS?
Het is geen 50-PLUS meer, maar 50-PLUS min 1. Fractievoorzitter Henk Krol heeft gisteren zijn partijlidmaatschap opgezegd om samen met Kamerlid Femke Merel van Kooten de Partij voor de Toekomst te beginnen. Een nieuw begin, na jaren van tumult.

De allereerste beelden van de op één na duurste Nederlandse film ooit!
Het is met een budget van 14 miljoen euro de op een na duurste Nederlandse film ooit. Met een internationale cast en spectaculaire veldslagen moet 'De Slag om de Schelde' dé bioscoophit van het jaar worden. En bijna had het coronavirus ook hier roet in het eten gegooid. Maar net voordat de filmwereld op slot ging, werden de opnames afgerond. Aan tafel regisseur Matthijs van Heijningen jr en producenten Alain de Levita en Mark van Eeuwen

Hoe staat de Tweede Kamer stil bij de Dodenherdenking?
Ook in de Tweede Kamer werd stilgestaan bij 4 mei, maar dit jaar is het door corona een andere herdenking dan normaal. Verslaggever Jaïr Ferwerda was erbij.

Gerdi Verbeet en Arnon Grunberg over de bijzondere Dodenherdenking
Het zou een bijzondere herdenking worden: een jubileum, 75 jaar na de Tweede Wereldoorlog. En het werd een bijzondere herdenking: geen drukbezochte ceremonie, maar een lege Dam, een lege kerk en een toespraak van onze koning. Voorzitter van Nationaal Comité 4 & 5 mei Gerdi Verbeet, schrijver Arnon Grunberg en trompettist John Bessems schoven aan.

In deze uitzending van Beau waren Alain de Levita, Arnon Grunberg, Henk Krol, Jaïr Ferwerda, Katja Schuurman, Mark van Eeuwen en Matthijs van Heijningen te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 4 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie