Uitzending
Beau - Aflevering 72

Aflevering 72

Beau

10-12-2019

| 780 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Danny Vera - Roller Coaster
Zanger Danny Vera speelt het nummer 'Roller Coaster.' Het nummer kwam dit jaar vanuit het niets op vier binnen in de Top 2000, en is daarmee de hoogste binnenkomer ooit.

Danny Vera is dankbaar voor zijn succes
2019 is het jaar van Danny Vera. Zijn nummer 'Roller Coaster' kwam dit jaar op vier binnen in de Top 2000 en is daarmee de hoogste binnenkomer ooit. Verder kondigde Danny een show in AFAS Live aan en staat de zanger volgend jaar op Pinkpop!

Wie is de beste darter: Rapper Donnie, dartkampioen Co Stompé, Danny Vera of Beau?
Vrijdag begint het WK-darts in Engeland. Rapper Donnie is enorm gefascineerd door deze sport en daarom organiseert Beau een dartcompetitie in de studio!

Wieteke van Zeil over het nieuwe Banksy-kunstwerk
De Britse kunstenaar Banksy heeft een nieuwe muurschildering gemaakt. Naast het kunstwerk staat een bankje waardoor het net lijkt of deze zwerver de Kerstman op zijn arrenslee is. Kunstkenner Wieteke van Zeil vertelt ons alles over dit bijzondere kunstwerk.

Utrechtse burgemeester Jan van Zalen over de tramaanslag van afgelopen maart
Jan van Zalen, burgemeester van Utrecht, blikt terug op 2019. Het jaar waarin op 18 maart de tramaanslag plaatsvond waarbij vier doden en zes gewonden vielen. Vandaag maakte van Zalen de uitkomsten van een onderzoek bekend naar het handelen van de crisisorganisatie op deze zwarte dag.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 72 werd uitgezonden op dinsdag 10 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie