Uitzending
Beau - Aflevering 79

Aflevering 79

Beau

19-12-2019

| 1043 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Wie wint het belangrijkste gevecht van het jaar: Badr Hari of Rico Verhoeven?
Komende zaterdag is het eindelijk zover: kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari staan tegenover elkaar in de ring voor een waar titanengevecht. Remy Bonjasky en Leon Verdonschot blikken alvast vooruit.

Promenade is de nieuwe talkshow op zondagavond
De afgelopen jaren zagen we Diederik Ebbinge vooral in de rol van schooldirecteur Anton in 'De Luizenmoede', maar vanaf komende zondag is hij de host van zijn eigen talkshow. Wat kunnen we verwachten van 'Promenade?'

Wat gebeurt er nu Ridouan Taghi in Nederland is uitgeleverd?
Tot ieders verbazing is Ridouan Taghi vanmorgen vroeg uitgeleverd aan Nederland. Hij is met een privé vliegtuig aangekomen op vliegveld Eindhoven en is overgebracht naar de zwaar beveiligde gevangenis in Vught. Advocaat Inez Weski reageert middels een persbericht.

Een ode aan Jules Deelder
Jordy Dijkshoorn draagt het gedicht Rotown Magic van Jules Deelder voor. De schrijver, dichter, muzikant is vandaag na een kort ziekbed overleden.

In deze uitzending van Beau waren Diederik Ebbinge, Leon Verdonschot en Remy Bonjasky te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 79 werd uitgezonden op donderdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie